Оливер Спасовски

Историја

04 јануари, 2022 3.65 KB csv d9a4e1a8668690bf8fdb0cd5100dfd56 спореди
25 октомври, 2020 3.10 KB csv 9057f4216156c3b19da7afbd9bf9a87b спореди
29 јуни, 2017 3.12 KB csv 1e6a599442de68c3eddaf4b067fff905

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Министер за внатрешни работи > Министерство за внатрешни работи

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "денари 64.290, 00", Охридска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарска платежна картичка, "денари 12.000, 00", Еуростандард банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарска платежна картичка, "денари 320.000, 00", Еуростандард банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 2.121.798, 00", Охридска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 250.000, 00", Охридска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2010 2020,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "1.343.959, 00 денари", 21.853 м2 С. Нагоричане 1987 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "2.045.367, 00 денари", 11.086 м2 Куманово 1987 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, -, 15950 м2 КО Осиче - 1/4, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, -, 2745 м2 Младо Нагоричане - 1/2, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, -, 3021 м2 КО Осиче - 27/87, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, -, 61570 м2 Осиче - 1/1, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.230.000, 00 денари", 60 м2 С. Нагоричане 1987 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Шума, "4.230.000, 00 денари", 37.000 м2 С. Нагоричане 1987 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "7.380.000, 00 денари", 309 м2 Куманово 2012 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на родители, Машини и друга опрема, "150.000, 00 денари", Фергусон ИМТ 533 1980/1980, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Шкода Фабија 2008/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "338.200, 00", Цитроен Ц4 2014/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "260.000, 00 денари", Уметнички слики -/-, Стекнување на друг начин