Љубомир Јовески

Историја

29 март, 2018 1.16 KB csv a2f8c575650e0f54f75f39dcb3b31407

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Јавен обвинител на Република Македонија > Јавно обвинителство на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 14.000, 00", Комерцијална банка /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "USD 1.000, 00", Комерцијална банка /, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "150.000, 00 денари", 2017 2019,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.325.000, 00 денари", 51 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "15.000, 00 денари", Југо Темпо 1.1 1998/1998, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Рено Меган 1.4 2003/2006, Стекнување со договор за купопродажба