Ардијана Исахи Палоши

Историја

25 јануари, 2020 1.36 KB csv b1d6f67429734afd899033dc9d90c2a8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Центар за стручно образование и обука

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "280.000, 00", 2017 2021,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "8.296.800, 00 денари", 345 м2 Скопје 2008 1/3, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "2.040.000, 00 денари", 170 м2 Скопје 2008 1/3, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "4.200.000, 00 денари", 350 м2 Скопје 2012 1/3, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Апартман, "648.210, 00", 31 м2 Струга - -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Голф 5 2008/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "70.000, 00 денари", Опел Корса 2001/2010, Стекнување со договор за купопродажба