Блаже Соколевски

Историја

10 мај, 2018 995 B csv 4188ac33e896d55ee62025ba3ec317f8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Основно училиште “Гоце Делчев“ - Ресен

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "700.000, 00 денари", 2015 2022,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 250 м2 Ресен 1990 1/2, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "540.000, 00 денари", "3.000 м2 село Евла, Ресен 2012 1/2", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "700.000, 00 денари", Мерцедес Ц220 2007/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Цитроен Ц1 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба