Розалија Ангеловска

Историја

02 септември, 2018 1.99 KB csv 0725dfb2bf08c5b29ae6a9dc7a71cc0e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ „Живко Брајковски“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "3.200.000, 00 денари", 2016 2041,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2017 2024,

Други приходи, Имот на брачен другар, Хонорари, "120.000, 00 денари", Годишно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Гаража, "313.000, 00 денари", 17 м2 Скопје 2016 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.900.000, 00 денари", 61 м2 Скопје 2016 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "1.000.000, 00 денари", "1.484 м2 село Чифлик, Скопје 1978 1/2", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "1.500.000, 00 денари", "165 м2 село Чифлик, Скопје 1985 1/2", Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Заеднички имот, Благородни метали, "180.000, 00 денари", Накит и благородни метали -/1998, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Други превозни средства, "80.000, 00 денари", Моторцикл Keeway X-Blade 50 2016/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "320.000, 00 денари", Ландровер Фрилендер 1998/2008, Стекнување со договор за купопродажба