Катерина Данаилова

Историја

28 април, 2020 1.32 KB csv a0e0c882faffeb7dd84d06cfd757bf89

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Библиотека Страшо Пинџур Неготино

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "180.000, 00", 2018 2020,

Други приходи, Имот на брачен другар, приход остварени од лозов расад, "300.000, 00 денари", годишно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "1.320.000, 00 денари", 101 м2 Неготино 2011 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Заеднички имот, Лозје, "160.000, 00", "0, 6 ха Неготино 2017 1/2", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.200.000, 00 денари", 136 м2 Неготино 2001 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "180.000, 00", "1, 2 ха Неготино 2018 1/2", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Пежо 206 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба