Роберт Поповски

Историја

04 јануари, 2022 1.81 KB csv c646884dd48392fdf4700898d70f246b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Национален координатор за одговорно владеење и транспарентост > Влада на Република Северна Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Друг имот, Имот на брачен другар, Уметнички слики, "1.200.000, 00 денари", , Стекнување со наследство

Друг имот, Личен имот, -, "10.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, Инфинити плус Продукција, -, , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Заеднички имот, Двор, "2.500.000, 00 денари", 425 м2 Скопје 2004 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "6.500.000, 00 денари", 175 м2 Скопје 2004 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Овошна градина, -, 2239 м2 КО Ресен 2021 1/2 од 3/12, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Овошна градина, -, 4445 м2 КО Ресен 2021 1/2 од 3/12, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.250.000, 00 денари", 85 м2 Скопје 1972 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "4.200.000, 00 денари", 84 м2 Скопје 1973 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.800.000, 00 денари", 72 м2 Скопје 1998 1/1, Стекнување со договор за купопродажба