Савка Ковачевска

Историја

03 април, 2016 2.14 KB csv dcfaf39f1fb8bad9044a6044e7d7398d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Јавна установа општинска детскаградинка „Орце Николов“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "4.500.000, 00 денари", 86 м2 Скопје 1988 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Гаража, "245.000, 00 денари", 15 м2 Скопје 2012 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "850.000, 00 денари", 14 м2 Скопје 1993 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.500.000, 00 денари", 51 м2 Скопје 2014 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.700.000, 00 денари", 60 м2 Скопје 2013 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.000.000, 00 денари", 38 м2 Охрид 2012 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Даеву Нексиа 1996/1996, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "350.000, 00 денари", Фолксваген Голф 5 2008/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "480.000, 00 денари", Ауди А4 2008/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Цитроен Ц3 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба