Борче Јакимовски

Историја

10 мај, 2018 651 B csv 31868e628776cbd3d95ec0ae287e131d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Градски паркинг - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "616.000, 00 денари", 2015 48 месеци,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "6.150.000, 00 денари", "86, 18 м2 Скопје 1992 /", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Опел Корса 1.3 ЦДТИ 2004/2006, Стекнување со договор за купопродажба