Седула Усеини

Историја

04 јануари, 2022 1.24 KB csv d1c1ade54046d8c12187023a04b4b3c0 спореди
25 јануари, 2020 684 B csv ccaa545f2638689173d4e1b0145e115e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > медицински директор > ЈЗУ Институт за трансфузиона медицина на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "704.517, 00 денари", Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "107.000, 00 ЕУР", 2021 15 години,

Друг имот, Личен имот, Уплата на Прва рата за стан во изградба, "42.000, 00 ЕУР", , Стекнување со договор за купопродажба

Други приходи, Личен имот, Приходи од хонорар од проект, "317.443, 00", 2021,

Недвижен имот, Личен имот, Стан во изградба, -, 130 м2 Скопје - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.828.160, 00", 61 м2 Скопје 2009 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "3.100, 00 Евра", Ford C Max 2015/-, Стекнување со договор за купопродажба