Ацо Спасевски

Историја

10 мај, 2018 1.37 KB csv 2bc5e903f391f10b9370375376c8547d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > СУГС „Орце Николов“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "470.000, 00 денари", Шпаркасе банка 2015, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "7.889, 00 EUR", Комерцијлна банка 2016, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "614.944, 00 денари", 2013 2021,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, "12.000, 00 евра", "11.758 м2 с.Мраморец, Охрид 2017 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "150.000, 00 евра", 171 м2 Скопје 2016 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "3.000, 00 евра", Фиат Пунто 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "6.000, 00 евра", Сузуки СХ-4 2012/2012, Стекнување со договор за купопродажба