Наташа Коруновска

Историја

10 мај, 2018 1.36 KB csv 4b505c6324ba33e371a81d99f374a11d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ „Гоце Делчев“ - Демир Хисар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2017 -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "60.000, 00 денари", - неопределено,

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "60.000, 00 денари", "300 м2 с.Слепче, Демир Хисар 1992 /", Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "600.000, 00 денари", "12 д с.Слепче, Демир Хисар 1992 /", Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "300.000, 00 денари", "100 м2 с.Слепче, Демир Хисар 1992 /", Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "80.000, 00 денари", Форд Фиеста 1999/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Оружје, "12.000, 00 денари", Ловечка пушка ИЖ27 1994/2004, Стекнување со договор за купопродажба