Татјана Апостоловска-Ѓоргиевска

Историја

29 март, 2018 658 B csv d7657901d4e6eb639cdd5bdcaedf1947

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ „Даме Груев“ с. Смилево Демир Хисар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "132.000, 00", 2008 /,

Долгови, Личен имот, Кредит, "320.000, 00", 2015 2019,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "300.000, 00", 8000 м2 Демир Хисар / /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.500.000, 00", 120 м2 Битола 1979 /, Стекнување со договор за градба