Зоран Ристов

Историја

25 јануари, 2020 1.01 KB csv 5bbf19f3bc5581202b7298b192c96d4e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на одбор на директори > Водостопанство на РСМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00", 2019 2029,

Недвижен имот, Личен имот, Дел од куќа, -, - Босилово 2013 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "700.000, 00", 65 м2 Ново Село 1998 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Спрат од куќа, "1.500.000, 00", 58 м2 Струмица 2013 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.845.000, 00", 61 м2 Струмица 1998 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, помошни простории, -, 9 м2 Струмица 1998 -, Стекнување со договор за купопродажба