Благоја Радевски

Историја

20 октомври, 2016 1.48 KB csv 6bd0963669479354a5f18917ad24921e спореди
03 април, 2016 1.36 KB csv d183c381a7068579e50b85489c414ffb

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здравствен дом Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, , Стопанска банка Скопје, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, , Стопанска банка Битола, - недал податок -

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "2.000, 00 евра", ,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.000, 00 евра", ,

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.000, 00 евра", ,

Долгови, Личен имот, Кредит, "290.000, 00 денари", - -,

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, , 12 декари Демир Хисар, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.587.200, 00 денари", - Битола 2016 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "6.000, 00 евра", Шевролет Спарк /, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "4.000, 00 евра", Опел Корса Б 1.0 12В 1998/2008, Стекнување со договор за купопродажба