Елизабета Наумовска

Историја

10 мај, 2018 697 B csv f6ed77ff295918019a937072c06012f3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Средно училиште “Таки Даскало“ - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Друго, "44.000, 00", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00", 2015 2022,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "60.000, 00", 2012 -,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.500.000, 00", 82 м2 Битола 1974 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа во изградба, "3.500.000, 00", 170 м2 Битола 2011 1/2, Стекнување со наследство