Зоран Рујак

Историја

02 октомври, 2017 773 B csv 1a4d61c9f921a79f03a9a6f52f3cc884 спореди
03 април, 2016 775 B csv 67272f9f8d1393bd93de1937ac2c1ef9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Завод за заштита на споменици од културата и музеј - Струмица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "3.301.000, 00 денари", НЛБ Тутунска банка 2015, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.845.000, 00 денари", "30 м2 Белград, Р.Србија - -", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "430.500, 00 денари", Опел Фронтера 2.2 лимитед 1999/2011, Стекнување со договор за купопродажба