Стево Пендаровски

Историја

10 мај, 2018 1014 B csv 7082446901dd3fcda2cc66de72e0c5c6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Национален координатор за подготовка на РМ за членство во НАТО > Влада на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна сметка, "3.000, 00 EUR", Комерцијална банка АД Скопје 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 12.230, 00", Комерцијална банка АД Скопје 12.12.2014, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "360.000, 00 денари", Рено Меган 1.4 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Југо темпо 1.1 1999/1999, Стекнување со договор за купопродажба