Бесим Кока

Историја

06 декември, 2019 1.79 KB csv 2a4b5803b17a7cf340eaaf06f051ce33

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Организациски Директор > ЈЗУ Здравствен дом Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, недал податок, Девизна штедна книшка, "9.720, 00 ЕУР", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, недал податок, Денарска сметка, "97.000, 00", СТБ -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, недал податок, Денарска штедна книшка, "277.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, недал податок, Заем, "305.000, 00", 2009 2025,

Долгови, недал податок, Кредит, "15.000, 00 ЕУР", - 2022,

Долгови, недал податок, Кредит, "800.000, 00 денари", 2016 2023,

Други приходи, Личен имот, Консултантски услуги Посредување, "800.000, 00", Годишно-повремено,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 125 м2 Скопје - 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.383.000, 00", 79 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.250.000, 00 денари", 58 м2 Скопје 2011 100%, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "61.000, 00 денари", Мерцедес А класа 2002/2011, Стекнување со договор за купопродажба