Зоран Николов

Историја

07 февруари, 2019 1.18 KB csv fa52c14ec5bbfc27c476a7cf430e14fb

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП за стопанисување со спортски сали и спортски објекти - Кисела Вода

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.200.000, 00", 2011 2021,

Други приходи, Личен имот, Хонорари, "200.000, 00", 2018,

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.000.000, 00", 60 м2 Скопје 1972 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "2.400.000, 00", 37 м2 Скопје 2011 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.000.000, 00", 60 м2 Скопје 1998 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "240.000, 00", Фиат Браво 2008/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00", Пежо 407 2006/2017, Стекнување со договор за купопродажба