Ивица Цимбалевиќ

Историја

12 март, 2017 653 B csv 09838d3d2f3ee5dc5190135add630532 спореди
12 јули, 2016 653 B csv 888aee48508d298e44358fb30de95db9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ „Малина Попиванова“ - Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "1.420.000, 00 денари", 2008 2028,

Долгови, Личен имот, Кредит, "220.000, 00 денари", 2014 2020,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "1.200.000, 00 денари", 120 м2 Кочани 2004 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "120.000, 00 денари", 57 м2 Кочани 2004 1/1, Стекнување со наследство