Исмаил Ваити

Историја

25 октомври, 2019 1.42 KB csv 2573ab8528a9883b59373eeedb4300e8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Специјална болница за белодробни заболувања и ТБЦ “Лешок“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "20.000, 00 евра", Халк банка 2012, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.000.000, 00", 127 м21 Тетово 2004 лично, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.200.000, 00", 132 м2 Тетово 2004 лично, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.400.000, 00", 139 м2 Тетово 1990 лично, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Други превозни средства, "500.000, 00", Чамец Оскар 1999/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "180.000, 00", Мини Купер 2003/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00", "Пежо 307 хди 2, 0 2005/2014", Стекнување со договор за купопродажба