Ален Георгијев

Историја

02 октомври, 2017 1.39 KB csv ff47448c0ddbe753128b259c5d7cf12c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Клиничка болница Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "128.100, 00 денари", 2012 2019,

Долгови, Личен имот, Кредит, "510.400, 00 денари", 2014 2022,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "120.000, 00 денари", 2014 -,

Недвижен имот, Имот на родители, Дел од куќа, "316.623, 00 денари", 18 м2 Штип 1994 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.478.853, 00 денари", 73 м2 Штип 2004 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.718.950, 00 денари", 77 м2 Штип 2004 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Поло Класик 1.6 1997/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "680.000, 00 денари", Опел Мерива 1.4 2014/2014, Стекнување со договор за купопродажба