Огнен Апостолоски

Историја

11 октомври, 2017 2.53 KB csv a9ba1469595ea4ebd0886cc4c2a9a80b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Агенција за планирање на просторот

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, недал податок, Девизна штедна книшка, "5.000, 00 EUR", НЛБ -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, недал податок, Девизна штедна книшка, "6.000, 00 GBP", НЛБ -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "2.400.000, 00", 36 м2 СКопје 2006 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "300.000, 00", 15 м2 Скопје 2010 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "12.000.000, 00", 240 м2 Скопје 2003 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Подрум, "2.400.000, 00", 60 м2 Скопје 2014 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Подрум, "300.0000, 00", 10 м2 Скопје 2014 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.500.000, 00", 66 м2 Скопје 2014 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.500.000, 00", 75 м2 Скопје 2012 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.000.000, 00", 80 м2 Скопје 2012 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "7.500.000, 00", 108 м2 Скопје 2014 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Други превозни средства, "400.000, 00", Селваа 60 кц 2016/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "500.000, 00", Опел Корса 1.6 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "800.000, 00", Мерцедес 200 цди 2008/2009, Стекнување со договор за купопродажба