Сашо Рајчев

Историја

07 февруари, 2019 843 B csv 57cc791fde63fd2f5adec86aae68a7df спореди
02 септември, 2018 737 B csv 1b09ee775fe3c9d3dacefe442323dccc

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Основен јавен обвинител > Основно јавно обвинителство Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, -, НЛБ АД Скопје -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, -, НЛБ АД Скопје -, - недал податок -

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "76.000, 00", - -,

Други приходи, Личен имот, Надоместок за УО, "10.000, 00 денари", -,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.690.125, 00 денари", 66 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба