Марија Тодорова Занова

Историја

01 септември, 2019 1.17 KB csv 5996001a0836d0d8191bb3578d632354

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУДГ Калинка-Валандово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "180.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2016, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "987.000, 00", 2014 2029,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "920.000, 00", 3072 м2 Валандово 2014 /, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "420.000, 00", 68 м2 Валандово 2009 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "987.000, 00", 66 м2 Валандово 2014 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00", Мерцедес Е класа 1996/2011, Стекнување со договор за купопродажба