Костадин Јованов

Историја

03 април, 2016 1.05 KB csv 13e3a2006f02037843c622257de158df

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Геолошки завод на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "927.000, 00 денари", 2013 7 години,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, "891.750, 00 денари", 800 м2 Скопје 2008 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.997.500, 00 денари", 78 м2 Скопје 2009 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "670.000, 00 денари", Цитроен Ц3 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.935.000, 00 денари", Фолксваген Тигуан 2013/2013, Стекнување со договор за купопродажба