Борис Тунџев

Историја

02 октомври, 2017 1.18 KB csv 72b5ea2c3894fee56452bd4d0df2ab3f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Агенција за катастар на недвижности

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Депозит, "127.871, 00", НЛБ Банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Депозит, "54.824, 00 денари", Централна Кооперативна банка 2013, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "173.743, 00 денари", 2015 2020,

Долгови, Личен имот, Кредит, "403.057, 00 денари", 2014 2020,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "21.500.000, 00 денари", 500 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.800.000, 00 денари", 110 м2 Скопје 1994 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Сопственички удел, "1.230.000, 00 денари", - 2017, Стекнување на друг начин