Маја Крстиновска

Историја

28 април, 2020 1.66 KB csv 17a5ba8d9decfad9dee1bc6f41b34371

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Дом на култура “Драги Тозија“ Ресен

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.303.705, 00", 2019 2023,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Двор, "460.000, 00", 500 м2 Ресен / /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.250.000, 00", 120 м2 Ресен / /, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "184.500, 00", Трактор Масаи Фергусон 1976//, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "250.000, 00", Атомизер пантер 1000 2014//, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "280.000, 00", Багер Монд Бен 1986//, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "943.699, 00", Трактор Нју Холанд 2019//, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "184.000, 00", Крајслер Војаџер 2008//, Стекнување со договор за купопродажба