Дарио Николовски

Историја

07 февруари, 2019 1.36 KB csv e76c15d5e17e2caca05810711669cab9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Државен студентски дом „ СКОПЈЕ “ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на родители, Кредит, "1.537.500, 00", 2017 2037,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.200.000, 00", 2018 6 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2018 2025,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со помошни простории, -, 37 м2 Скопје 2013 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.960.000, 00", 47 м2 Гази баба 2018 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Фиат Пунто 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "24.000, 00 денари", Бенели 2012/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "90.000, 00 денари", Хундаи Гец 2003/2004, Стекнување со договор за купопродажба