Емилија Минева

Историја

03 април, 2016 1.82 KB csv 175708c59a15184beaf03669f96dcf57

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОУ „БОГДАНЦИ“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 28.000, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "67.000, 00 денари", - -,

Друг имот, Имот на родители, Пари во готово, "150.500, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на родители, Рента, "6.000, 00", месечно,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "247.318, 00 денари", 7.978 м2 Богданци 2010 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.759.762, 00 денари", 236 м2 Богданци 1989 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.750.000, 00 денари", 50 м2 Скопје 1962 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "6.300.500, 00 денари", "69 м2 Белград, Р. Србија 1993 -", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "767.220, 00 денари", Тојота Јарис 2007/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "63.000, 00 денари", Уметнички слики 1991/1992, Стекнување со наследство