Томе Петровски

Историја

10 мај, 2018 1.36 KB csv 79b7ab7832ed2610ddc669e01fa6a8fd

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на надзорен одбор > ЈКП Водовод Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "5.743, 00 ЕУР", Халкбанка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "5.000, 00 ЕУР", Комерцијална банка 2011, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "80.000, 00", 200 м2 с.Нижеполе 2016 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "1.676.150, 00", 26 м2 Битола 1994 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "505.934, 00", 65 м2 с.Нижеполе 1990 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.343.480, 00", 75 м2 Битола 1998 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00", Фиат Типо 1994/1995, Стекнување со договор за купопродажба