Соња Топузовска

Историја

04 јануари, 2022 1.52 KB csv b65ef634a0ce3bca04aa7012ea064213 спореди
19 ноември, 2016 480 B csv 5d72a5baa54815790a0272fc6f98d542

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Декан > Медицински факултет Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "7.700, 00 ЕУР", Стопанска банка 2020, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска сметка, "9.969, 00", Стопанска банка 2020, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Кредитна картичка, "-32.422, 00", Стопанска банка 2020, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "51.847, 00", Стопанска банка 2020, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "808.469, 00", Стопанска банка 2020, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Гарсоњера, "1.300.000, 00", 29 м2 Охрид 2018 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.000.000, 00 денари", 63 м2 Скопје 2000 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.000.000, 00 денари", 65 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за подарок