Даниела Трајковска

Историја

06 август, 2016 433 B csv 457b6aa063f5179664d6530d9d57f297

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈОУДГ „Прва Радост“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2015 2020,

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "492.000, 00 денари", Ауди А4 2001/2012, Стекнување со договор за купопродажба