Мери Илиќ

Историја

04 јануари, 2022 679 B csv 3b1a50ecf9cdff07e0ffda1944e527e2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на надзорен одбор > МИА

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "320.000, 00", 2013 2025,

Долгови, недал податок, Кредит, "340.000, 00", / 2030,

Долгови, недал податок, Кредитна картичка, "130.000, 00", 2013 /,

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.079.156, 00", "50 м2 Скопје, РСМ 1995 /", - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "4.002.903, 00", "65 м2 Скопје, РСМ / /", - недал податок -