Агим Рушити

Историја

25 октомври, 2020 2.14 KB csv f59dc769a0f03f0ec640cd89127c21c5 спореди
28 април, 2020 1.96 KB csv f52f5a64718b2eb0e0541ed0d2726bed

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Агенција за квалитет на високото образование

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "26.908, 00 ЕУР", Стопанска банка АД 06.09.2008, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, "217.929, 00", Централна кооперативна банка АД Скопје 01.05.2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "39.600, 00", НЛБ банка 01.10.2018, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "79.553, 00", Стопанска банка АД 12.01.2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "691.268, 00", Централна кооперативна банка АД Скопје 12.01.2013, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, хонорар за преводи, "64.900, 00 (бруто)", 2019,

Други приходи, Личен имот, хонорар, "37.039, 00 (бруто)", 2019,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, "738.000, 00", 325 м2 Куманово 2012 1/5, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, "6.150.000, 00", 461 м2 Куманово 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "300.000, 00", Голф 2015/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Благородни метали, "184.500, 00", злато 2000/2001, Стекнување со наследство